Обединена българска банка (ОББ) обяви, че предлага специално разработени продукти за

...
Обединена българска банка (ОББ) обяви, че предлага специално разработени продукти за
Коментари Харесай

ОББ пусна бизнес кредити за лица на свободна практика

Обединена българска банка (ОББ) разгласи, че предлага особено създадени артикули за лица, упражняващи свободна специалност. Те са предопределени за физически лица или регистрирани от тях Едноличен търговец или сдружения. Пакетът от услуги включва кредит за оборотни средства с гаранционни принадлежности, капиталови заеми и овърдрафт.

Кредитът за оборотни средства се отпуска при облекчени условия за обезпеченост при потребление на гаранционни принадлежности. Бизнес клиентите имат опция да получат висок размер на финансиране без материално поръчителство до 150 000 лева Други преимущества, които предлага продуктът, са бърза процедура по утвърждение, без да е належащо показване на разходо-оправдателни документи за асимилиране, конкурентни ценови условия и нескончаем период на погасяване, споделят от банката.

С капиталовите кредити  бизнес клиентите на свободна процедура могат да се възползват от дълъг период на заема за покупка, строителство и ремонт на неподвижен парцел. Експертната оценка на обезпечението при покупка на движими активи е безвъзмездна и клиентите получават опция за прилагане на Данък добавена стойност кредитна линия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР